BRAGAPORTUGAL
Wat te zien
Restaurants
Hotels
Talen

Braga Portugal

Braga Portugal
Wat te zien in Braga Portugal
Restaurants in Braga Portugal
Hotels in Braga Portugal
Wat te doen in Braga Portugal

Braga is een Portugese stad in het hart van de provincie Minho. Het is de hoofdstad van het gelijknamige district met bijna een miljoen inwoners. Het heeft al de Europese hoofdstad van de jeugd en de Europese stad van sport gekregen.
Braga is ook bekend door de stad van aartsbisschoppen, een van de religieuze hoofdsteden van Portugal.


Braga is ongetwijfeld een van de mooiste steden in Portugal.
Het historische centrum is (voor mij) een geweldige plek om te wandelen, van het gebied rond de Sé, tot de campo da vinha, van de tuinen van Santa Barbara tot de Souto-straat, de Avenue, de Arcade...
!amazing 
Paula Nunes, Braga, Portugal
Braga Portugal, is zeker een prachtige stad.
Voor degenen die van uitzicht houden, kun je altijd een wandeling maken naar de Pico-berg, Bom Jesus do Monte beklimmen via de kabelbaan of een wandeling maken naar Sameiro!
Prachtige stad... 
Arlindo Correia, Braga, Portugal
Ik heb in verschillende steden in Portugal gewoond, maar in mijn ogen is Braga een van de mooiste... Het heeft monumenten, nachtleven, straten, lanen en prachtige tuinen.
In tegenstelling tot wat er gezegd wordt, zijn er bars en nachtclubs, en ligt dicht bij alles. Dicht bij Spanje, dicht bij Porto en dicht bij de zee. 
David Pinheiro, Guimarães, Portugal
Als inwoner van Braga, maakt niets mij zo blij als het omhelzen van deze prachtige Portugese stad... Natuurlijk heeft Portugal andere fantastische steden, zoals Porto, Guimarães, Aveiro, Coimbra, Lissabon, Funchal onder andere... Maar voor mij Niemand heeft de charme van mijn stad van aartsbisschoppen!
Bezoek... het is het waard! 
Paulo Miguel, Braga, Portugal
Ondanks dat ik Lisboeta was, vond ik Braga altijd een speciale charme. Voor mij is het de meest aangename stad in Portugal om in te wonen, omdat het een beetje van alles heeft, maar het belangrijkste is dat het een middelgrote stad is en niet de verkeersproblemen heeft die de grotere steden hebben. Zelfs tijdens de spits, Braga, passeert het in minder dan een half uur, en in normale uren, in tien minuten! 
Victor Sampaio, Braga, Portugal
Braga Portugal, is een uitgebalanceerde stad.
Het heeft de voordelen van grote steden (beweging, werkgelegenheid, recreatiegebieden, winkelgebieden, milieu, ...) zonder echter de verkeersproblemen van grote steden te hebben. Het is een stad die gemakkelijk loopt en die zonder problemen en snel van het ene punt naar het andere komt. 
Antonio Ruas, Braga, Portugal
Ik kom uit Lissabon en ik houd van Lissabon, maar wanneer ik kan, bezoek ik het fantastische noorden van Portugal ... Mijn favoriete stad om te verblijven is zonder twijfel Braga ... Het heeft alles wat een reiziger kan wensen, hoewel er andere plaatsen zijn zeer interessant in de regio, zoals Guimarães, Viana do Castelo, Ponte de Lima, Gerês, Esposende, etc.
Ana Paula Almeida, Lisboa, Portugal
Braga Portugal, is om een of andere reden de hoofdstad van Minho.
Natuurlijk zijn Viana do Castelo, Guimarães, Ponte de Lima, Ponte da Barca, Arcos de Valdevez, Esposende, Póvoa de Varzim en nog veel meer spectaculair, maar Braga is ongetwijfeld de stad Minho bij uitstek... 
Ricardo Alves, Braga, Portugal
Hoewel ik in Porto woon, houd ik om professionele redenen van Braga, wat voor mij een van de meest uitnodigende steden in Portugal is. Dit wil niet zeggen dat er geen andere gastvrije steden zijn, maar Braga is de uitverkoren stad van Portugal vanuit mijn hart, maar ik word verondersteld te spreken omdat ik ben geboren in deze prachtige stad Minhota. 
Rui Mendes Pereira, Porto, Portugal
Ik hou van Braga! Het is een dynamische stad, en omdat ik een jonge Braziliaanse student ben, waardeer ik deze stad vooral voor kwalitatief hoger onderwijs. Pala bovendien is Braga vol met interessante cultuur en monumenten. Het heeft ook een aanzienlijk voordeel ten opzichte van andere steden in Portugal: het is relatief goedkoop wat betreft huisvesting en kwaliteit van leven. 
Rita Guedes, Rio de Janeiro, Brazilië


Wat te zien in Braga Portugal

Bom Jesus do MonteBom Jesus do Monte
SameiroSameiro
Sé de BragaSé de Braga
Jardins de Santa BarbaraJardins de Santa Barbara
Funicular do Bom JesusFunicular do Bom Jesus
Palácio do RaioPalácio do Raio
ArcadaArcada
Avenida da LiberdadeAvenida da Liberdade
Monte do PicotoMonte do Picoto
Rua de SoutoRua de Souto
Theatro CircoTheatro Circo
Fonte do ÍdoloFonte do Ídolo

Restaurants in Braga Portugal

PáteoPáteo
Mike SparkenMike Sparken
Restaurante RolhaRestaurante Rolha
Cabaret VoltaireCabaret Voltaire
HibiscusHibiscus
La Carte TapasLa Carte Tapas
HabaneroHabanero
Esperança VerdeEsperança Verde
Tia IsabelTia Isabel
Splash PizzaSplash Pizza
Mi À MiMi À Mi
MarvilaMarvila

Hotels in Braga Portugal

Melia Braga HotelMelia Braga Hotel
Burgus TributeBurgus Tribute
Hotel do ParqueHotel do Parque
Golden TulipGolden Tulip
Hotel Bracara AugustaHotel Bracara Augusta
Hotel do TemploHotel do Templo
Vila Gale CollectionVila Gale Collection
Hotel MercureHotel Mercure
Hotel do ElevadorHotel do Elevador
Villa Garden BragaVilla Garden Braga
Urban Hotel EstacaoUrban Hotel Estacao
Hotel do LagoHotel do Lago